Om oss

Den lilla redovisningsbyrån i Mölndal
med det stora engagemanget.

Om oss

Bokföringstjänster i Mölndal!

Vi som arbetar på Lunmans Konsult & Redovisningsbyrå AB är Staffan Lunman, Li Dang och byråns senaste tillskott Amanda Lorén. Byrån har även underkonsulter som hjälper till löpande samt vid behov. Vårt kontor finns på Aminogatan 34 i Mölndal.

Lunmans Redovisningsbyrå delar lokal med Mölndals Revisionsbyrå AB som vi har ett nära samarbete med. Sammanlagt är vi 12 personer i lokalen, 10 redovisningskonsulter och 2 revisorer. Det är kul att dela lokal med Mölndals Revisionsbyrå, det känns tryggt och roligt att ha andra duktiga redovisningskonsulter och revisorer i lokalen.

Vi är en liten och personlig redovisningsbyrå som verkligen intresserar oss och sätter oss in i våra kunders verksamheter. Vi har ett stort engagemang i våra kunders verksamheter och försöker alltid att anpassa oss efter våra kunders önskemål. Byrån har varit verksam sedan 1994 och grundades av Staffan Lunman. Våra kunder består mest av små ägarledda bolag inom en rad olika branscher. Allt från inredningsarkitekter till ställningsarbetare och alla bolag oavsett bransch är välkomna till oss. Byrån har på senare tid även åtagit sig en hel del uppdrag inom restaurangbranschen.

Har du vägarna förbi så är du hjärtligt välkommen in till oss för en förutsättningslös pratstund över en kopp kaffe.​ Helt kostnadsfritt givetvis. Välkommen till Möbelgatan 1 i Mölndal!

Sveriges Nöjdaste Redovisningskunder
Om oss

Lunmans Redovisningsbyrå i Mölndal:

Staffan grundade byrån 1994 och har jobbat inom branschen sedan 1989. Staffan har en gedigen erfarenhet och har, med åren, blivit en riktig skicklig problemlösare. Staffan strävar alltid efter att hitta den ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen för de kunder han jobbar med för tillfället. Han älskar att hitta finurliga lösningar och älskar även att jobba i Fortnox. På fritiden försöker han spela golf och gillar även att knåpa ihop limerickar, vilket väl måste anses som ett ålderstecken…

Staffan Lunman

Auktoriserad RedOVISNINGSkonsult

Li har arbetat på byrån sedan maj 2015 och innan dess bedrev hon egen verksamhet under 14 års tid. Li är en sann entreprenör med väldig många järn i elden, trots detta har hon har aldrig missat en enda deadline. Li är otroligt ambitiös och lojal och gör allt för sina kunder. Li har en hög stresströskel och är en fantastisk tillgång för byrån. Li arbetar bl.a. med löpande redovisning, momsredovisning, fakturabetalningar, bokslut, deklarationer och årsredovisningar.

Li Dang

RedOVISNINGSkonsult

Amanda är byråns senaste tillskott och vi är oerhört glada över att numera ha henne som medarbetare. Amanda tog examen på Ekonomprogrammet med inriktning mot företagsekonomi i början på 2020. Amanda har tidigare arbetat både som ekonomiassistent och redovisningskonsult och är oerhört ambitiös och hon gillar verkligen siffror. Amanda arbetar främst med löpande redovisning, momsredovisningar och fakturabetalningar men hjälper även till med bokslut, deklarationer och årsredovisningar.

Amanda LoréN

RedOVISNINGSkonsult

Jag som driver byrån heter Staffan Lunman, jag är uppvuxen i Mölndal och har jobbat i branschen sedan år 1989. 

Staffan Lunman

Grundare och Auktoriserad RedOVISNINGSkonsult